pondělí 20. října 2008

Historky z pajdáku

Už se to fakt hromadí, tak se musím podělit :) Teda, ono do jisté míry není zase tak o co, ale občas je to prostě fakt jak u blbých...
Třeba z Nauky o krajině máme dělat dva protokoly a nikdo (asi tak z 50-ti lidí) nechápe o co jde! A vyučující dal dneska spolužákovi místo topografické mapy vodohospodářskou... Pohoda! Žádný rozdíl! Jo a taky přece bez notebooku nemůžeme vystudovat vysokou školu! To neexistuje!
Když už jsem u té katedry geografie - přes prázdniny odešli dva lidi a na konci roku by měli odejít další dva... Kdo zůstal? Lidi, kteří neumí učit! Sice odborníci, ale co je to na pedagogické fakultě platný? Když bude plná jen špatných příkladů, tak to asi moc OK nebude.
Další perla je třeba to, že je teď nový projekt, že se zruší knihovna a konečně by byla na Poříčí menza (nejdiskutovanější téma pajdáku). Zní to hustě, co? :) Ne, knihovna by se nezrušila, ale přesunula se do nového pavilonu ve dvoře, který pochopitelně ještě není. Tak jsem zvědavá, jestli se ještě dočkám časů, kdy by jedna z nejpočetnějších fakult MU měla svoji menzu.
A pak je tu naše slavná přednáška z Teorie čísel! Když jsme naposledy měli našeho pana profesora, tak jsme z hodiny a půl hodinu zpívali lidovky a on hrál na klavír... Běžná výuka na pajdáku :) Za to dneska jsme se ve stejném předmětu od suplující doslechli dobrý "vtip": Bůh dělal první pokus a stvořil muže. Nu a všichni víme, jak to dopadlo...
Pohoda, my se na pajdáku nikdy nenudíme :) A taky podle toho teda vypadá ta úroveň...

Žádné komentáře: