sobota 4. dubna 2009

Zleva, zprava

Rozhodování.
Rozum říká: "Ne!"
Cit říká: "Ano!"
Tak jsem tentokrát poslechla rozum...

A tak se stalo, že jsem celé odpoledne (šest hodin, jestli to chcete přesně) strávila na dvorečku s Tkaničkou, zeměpisem, Rédlem a vínkem... Ovšem po 5,5 hodinách samoty, 3 protokolech, 6 mapách, 4 sklenkách Tramínu a pátém albu to přišlo. Možná znáte ten moment, kdy si uvědomíte, že jste něco podělali, cítíte se vyčerpaně, dvě písničky za sebou vás oddělají a vy prostě nemáte chuť se smát... Rozhodla jsem se, že toho bylo dost, sbalila věci a přesunula se k sobě. Bum! Facka zleva! Tak jdu zase za chvilku dolů mezi lidi a bum! Facka zprava!
Mám chuť sedět a čučet do zdi, protože tím člověk nic nemůže zkazit...

5 komentářů:

Ježo řekl(a)...

Holka (sólo) alkoholka? To je nebezpečné. :)

Kamila řekl(a)...

Bojíš se?
Jinak poprvé, výjimečné,...

Ježo řekl(a)...

Ale je naprosto úžasné, jak užitečně si strávila odpoledne. Gratuluju a tiše závidím - taky bych chtěl být tak produktivní. Asi si budu muset pořídit nějaký ten Tramín a taky se ponořit do světa osamělých domácích alkoholiků. Jen tak dál - a nenech se znervóznit nějakým nerozumným okolím.

Kamila řekl(a)...

Abys strávil opravdu produktivní odpoledne, tak se k tomu ještě musí dodat vědomí, že jsi mohl dělat něco zábavnějšího, ale když už to neděláš, tak alespoň budeš produktivní ;) (Tramín s tím nemá nic společného.)

barulka řekl(a)...

Hlavu vzhůru děvče, tam žádný facky nepadaj (maximálně Ti do pusy spadne pečený holub).