pondělí 11. července 2011

Po MeŠtivalu

MeŠtival byl vyvrcholením naší dvouleté Mediální školy. A dokonce byl v zahraničí! Teda v Žilině :)
Dalo by se o něm vykládat dlouho a zajímavě. Odvážím si zážitky, různé postřehy, ale taky podněty, jak to udělat ještě lepší.
Jednoduše řečeno to bylo super pár dní strávených v úžasné atmosféře! Naprosto přátelská, spolupracující, nadšená... Člověk se pak cítí spokojený :)

Mám ale tři věci, které bych ráda vypíchla.

Zaprvé
V pátek se účastníci rozdělili do pěti workshopů s profesionálními lektory. Ale co my, když máme vlastně volný den? Náš český BoscoTeam si vymyslet vlastní workshop - uděláme anketu mezi obyvateli Žiliny na téma MeŠtivalu "Máš jen to, co jsi dal" a zpracujeme to formou komiksu. Stal se z toho skvělý teambuilding :) A i některé odpovědi stály za to! Až z toho vznikla myšlenka, že si z toho uděláme kalendář na rok 2012 :)

Zadruhé
Velice mile mě překvapilo centrum Žiliny! Mají tu krásné historické centrum! Na druhou stranu najdete místa, kde máte přímo před sebou skoro středověk, secesi, socialismus a současnost v architektuře. Fakt mazec! A navíc tu mají spoustu kešek, které jsem pochopitelně nenechala v klidu! A některé byly moc pěkné a na hodně zajímavých místech.

Zatřetí
V rámci galavečera, ke kterému celý MeŠtival směřoval, vystoupily dvě slovenské kapely. A stály za to! Prvně vystoupila Janais - mladá zpěvačka s kapelou. Profesionální spojení folku a šansonu. Na závěr pak chlapecká kapela Metelica. Úžasná! :) Velice mile poslouchatelná skupina i s pěknými texty. Zatím toho moc neznám, ale jako členka českého týmu jsem jako poděkování dostala jejich dvě alba, tak hnedle musím naposlouchat! :) Prostě mě velice mile překvapila slovenská hudební scéna...

Metelica: Deň Žien - Anjeli

Žádné komentáře: