úterý 28. října 2008

Ještě z podzimek

Pár momentů či věcí z podzimek, které se mi líbily nebo které vyvstaly pro mě až v Brně komunikací s dalšími lidmi...
  • Hrdinou úterka je pro mě jednoznačně Hvězda! Neváhal a když bylo potřeba jít krotit vlčata, tak do toho šel přímo po hlavě! Podle všeho u vedení ne příliš oblíbená činnost (pravda, občas jsou fakt hrozní) a on se jí ujal! Dopoledne je sbalil a v rychlíku je krotil hodinu a půl a to naprosto neskutečným způsobem! Nejenom, že je uklidňoval, ale taky je zabavoval tím, kde jsme, co znamená různé označení vlaku... Prostě klobouk dolů! Něco takového jsem ještě asi neviděla!
  • Téma podzimek bylo "Za barvami duhy". Prostě barvy si myslely, že nejsou potřebné, duhu opustily a na jejich místo chtěly nastoupit Oranžová a Růžová - už od pohledu záporné postavy! Děti si vzaly až neskutečně za své, aby přesvědčily barvy, aby se do duhy vrátily! Krása! Opravdu se do toho vžily! Včetně skautů, když vyhazovali Oranžovou a Růžovou! Málem mi spadla spodní čelist ;)
  • Tou nejpodstatnější věcí, ale pro mě zůstává zjištění, že dokážeme spolupracovat i na úrovni střediska a dokážeme se navzájem podržet! V našem malém oddílovém počtu jsme nedokázaly pokrýt dva paralelní výlety a hned se našli lidé, kteří se ochotně přihlásili, že to zařídí! Pro mě typická ukázka týmové spolupráce, bez které já nedokážu pracovat a podle všeho není tak úplně samozřejmá...
Takže díky všem za vydařené podzimky, za to jaký jste každý vedoucí, že každý přinášíte něco nového a že dokážeme spolupracovat!

1 komentář:

Dárky řekl(a)...

Musela to být úžasná akce, já musela ležet v posteli:-/ Díky všem, kteří jste zvládli výlet, jste úžasná:-)