pondělí 21. prosince 2009

Asi mažu

Kdo by neznal rčení: "Kdo maže, ten jede!"? Myslím, že je opravdu všeobecně známé. A já poslední dobou nějak jedu, tak to asi musím i mazat ;)

Možná se není zase až tak moc čím chlubit, ale už třetí večer jsem se vrátila domů kolem jedné hodiny a později. Ale vždycky to stálo za to! Již zmiňovaný sraz ze základky, posezení se starými animátory (fakt nevím, jak jinak to nazvat) a setkání z Oikosu (všímáte si toho zastoupení? škola, saloši a pochopitelně skaut).

Dneska (teda spíš včera) jsme vyrazili do kavárny a následně do příjemného koktejl baru u Velkého Špalíčku. Hlavně to ale bylo velice příjemné posezení a povykládání, i když se nás vystřídalo pouze šest. Myslím, že jsme se fakt pobavili :) Nebo teda alespoň já... Už bychom si konečně mohli domluvit něco pravidelného!

Co mě čeká? Ehem, dneska máme Slunovrat a následně tradiční roverské Vánoce. Kdo ví, kdy s nimi skončíme? Rodinné setkání a 23. tradiční zavírání Svoboďáku (neboli tekutý kapřík). Však ono ještě bude veselo a o tom to je :)

Žádné komentáře: