pondělí 22. února 2010

Po HelpDesku

Ivuška vypíchla krásné a pravdivé desatero! :)
Ale přesto ve mně stále něco zůstává (plus mám podat hlášení Baruli :)).

Pátek
Výběh na BiGy. A koho to jako prvního nevidíme! Pája - ta je všude... A druhý? Kuba (co dodat). Zahájení bylo čistě organizační a především komorní - celého HelpDesku se zúčastnilo něco málo přes 100 lidí (oproti EliXíru jen s počtem účastníků 400). Po zahájení jsme s Ivuškou skončily v čajovně. Příjemné povykládání nad čajem. Když v jedenáct zavírali, tak se k nám přihovořil Dick, který přes hodinu seděl kousek od nás (Baru, chvíli i s Lupenem). Začali jsme o hodnocení kvalit kvůli kterému s Dickem občas komunikuju. A rozběhla se diskuze. Dozvěděli jsme se pár podpultových informací z Nového programu, ale taky nám ukázal ilustrace pro stezku vlčat a cestičku světlušek (včetně totálních úletů). Bylo to zajímavé a velice příjemné!

Sobota
Celý den probíhat poměrně klasicky. Snídaně - přednáška - pauza - přednáška - oběd - přednáška - pauza - přednáška - večeře :) Obsahu přednášek různé, ale jednoznačně zajímavé, podněcující a takové, že je hodlám zapracovat. Večer probíhal na BiGy ples Dvojky. Už to samo o sobě nás trochu děsilo :) A tak jsme s ještě pár dalšími lidmi poseděli v čajovně a zahráli ujetou hru s krávama. Ovšem tím jsme v jednu neskončily... Potkaly jsme s Ivuškou Divocha. A už to jelo - s ním se člověk nenudí! Vykládalo se, pilo se dobré víno, fotilo, míchalo karty atd. Hlavním poznatkem ale je, že Dvojka si pořídila (myslím) dva stoly na poker se vším vybavením - že by běžné vybavení střediska? A tak se nějak stalo, že do spacáku jsem se dostala před pátou (chudák Ivuška se ještě klouzala pod kopec).

Neděle
Vstávání po dvou hodinách spánku bylo zajímavé! Ale ráno jsem nastartovala a kupodivu jela celý den bez jediného problému. Dopo opět klasické na přednáškách, společné ukončení akce, oběd a tradá z kopce dolů!

Domů jsem si odnesla jako vždy spoustu podnětů, nápadů, inspirace, odhodlání a především nadšení! Ale taky ještě dva malé poznatky.
Jsem domluvená s Dickem, že se po státnicích ozvu a zapojím se do tvorby Nového programu. Rozjíždí se a nadále budou další a další projekty a některé mě opravdu zaujaly! Fakt mě to láká, tak snad se zadaří!
A druhý poznatek? Nechápu zbytek střediska. Nikdy se takové akce nezúčastnili a to je obrovská škoda. Neuvědomují si to, ale sami na to doplácejí...

Na podzim bude Poradní skála pro vedoucí vlčat a světlušek - tam nesmám chybět! :)

1 komentář:

barulka řekl(a)...

Ale tak docela dobrý hlášení, řekla bych tak 1-. Ještě by to trochu chtělo probrat ten druhý večer a něco o ukončení, doplníme při osobním kontaktu :-)