pátek 10. října 2014

Brněnská ZOO

Kombinace voleb a střídání turnusů ŠVP zapříčinilo, že bylo jasné, že v pátek ve škole moc dětí nebude. Tak jsme vymýšlely, co s tím uděláme... A vyrazili jsme do brněnské ZOO!
Strašně dlouho jsem v naší ZOO nebyla a hrozně mě nadchla! Spousta výběhů je nejenom opravených, ale naprosto změněných!
Medvědy pamatuju za mřížemi venku a vevnitř, jak chodili tupě sem a tam a my stáli na asfaltovém hnusném plácku. A teď? Úžasná Beringie! :) Medvědovi by skoro stačilo, aby se natáhl a byl u mě :) Do toho nádherné severské roubenky... Pecka!
A žirafy? Africká vesnice je dokonalá! Odporný hnusný asfalt je pryč a na jeho místě je úžasná africká vesnice a ze starého vodojemu (nebo co to tam je :)) je horkovzdušný balón. Zlepšení asi tak o 300%!
Jenom mě mrzí, že nebylo dost času a celou ZOO jsem si nestihla projít. Budu se tam muset vrátit! Ideálně bez 37 dětí ;) Přidáte se někdo? :)

1 komentář:

Lucka K. řekl(a)...

My chodíme pravidelně, rádi se přidáme. Africká vesnice byla naposledy těsně před otevřením, tak se rádi půjdeme podívat.