neděle 12. října 2014

Pokokos VI. na Vysočině

Ani letošní podzim se neobešel bez dalšího Pokokosu :) Tentokrát se nás sjelo celkem 8 a strávili jsme ho na Vysočině u Kewa na chalupě.

Pátek byl čistě sjíždění (Praha to snad brala přes Ostravu). Posezení, vykládání, prostě pohodička :)

Sobota byla pro některé opravdu náročným dnem (no jo, kdo v pátek moc flámuje, v sobotu trpí :))... Ale zvládli jsme toho celkem dost!
Zastavili jsme se v Poličce, kde jsme si prohlédli centrum.
Poté jsme pokračovali do Litomyšle, kde jsme potkali zajímavou kašnu u volební místnosti :) Prošli jsme si centrum, navštívili příjemnou kavárnu, vyfotili se v kašně a prošli si nádvoří zámku. Na závěr jsme si v jednom z parků udělali obědový piknik. Prostě pohodička!
Po návratu na chalupu jsme ještě vyrazili na procházku na Prosíčko :) (fakt dobrej název) Sice bylo zataženo, ale teplo, takže jsme si výstup celkem užili. Krásná procházka po podzimní Vysočině.
Večer jsme společnými silami vytvořili večeři, zavzpomínali u fotek na již uplynulé roky našeho úžasného ročníku 2009 :)
Celý den jsme zakončili u ohně v krbu se zpěvem na rtech a sklenkou vína v ruce. Co víc si přát! :) A propadla jsem písničce Maruška brečí - asi ji protlačím do našeho oddílového zpěvníku...

Neděle byla dospávací, procházkoidní po Jimramově a vykládací v místním pohostinství. Nejvíc (za celý víkend) mě dostal Mazi, který se rozhodl, že od ledna skončí se svojí normální prací a bude se naplno věnovat výrobě řezbářských dlátel (zatím je to jenom jeho koníček). Strašně moc mu fandím! Takže kdybyste náhodou věděli o někom, kdo by měl o dláta zájem, tak dejte vědět! Předám kontakt :)

Tak Oikosáci 2009, zase za rok se na vás těším! (A Brno, kultura bude! :))

Žádné komentáře: