neděle 17. ledna 2016

A je po víkendu

Plný, ale fajn víkend :)

PÁTEK
Neplánovaný "večírek" s kolegyní u mě doma. Dost na pohodu. Žeprý to mám doma přesně tak, jak si to představovala (hlavně uklizeno :)).

SOBOTA
Přijela Oikosí návštěva! Zvládly jsme toho celkem dost:
  • oběd v Cattani
  • výstava Art is here v Pražákově paláci (super skluzavka a místnost pro děti s hromadou úžasných knížek - chci asi tak polovinu z nich :))
  • kafíčko u Plazcka
  • návštěva na Údolní
  • Harry Potter na počest Alana Rickmana

NEDĚLE
Dopoledne ve znamení vaření. Už vím, jak na kuře na kari s jablkama! Těším se až ho vyzkouším sama :) A k tomu citrónový koláč - mňamka, jak jinak :)
Celé odpoledne bylo ve znamení Oikosí porady. Takže pracovní. Ale i setkávací! Přece jenom lidi z týmu patří do mého života a ráda se s nimi setkávám a považuju je za svoje přátele. Ať jsou jací jsou :) A po roce a půl se moje wifi konečně jmenuje jinak! A není to "nenavidim_brno", Ještě jednou velký dík!
Večer jsme pak vyrazily se sestrou na další představení z našeho činoherního předplatného. Tentokrát nás čekala Vévodkyně a kuchařka s Vladimírem Javorským a Evou Novotnou. Oba dva byli úžasní! Opravdu před nimi smekám - náročné monology a dialogy, neustále na očích. Do toho čtyřchodové degustační menu z restaurace Koishi a tři druhy vína. Něco takového jsem v životě nejedla! Neskutečně lahodné... A to všechno v Mozartově sále v Redutě. Takže pokud jste gurmáni a kulturní nadšenci, tak určitě neváhejte a šáhněte po peněženky, protože toto "představení" stojí za to - utkví vám v paměti i na jazyku.

Žádné komentáře: